Geir Frode Hauge ønsker gamle og nye kunder velkommen til Hurtigruta Carglass i Karmsundgata 56.

Hurtigruta Carglass flyttet i begynnelsen av mai inn i nyinnredede lokaler i Karmsundgata 56.

– I tillegg til at beliggenheten er meget god, og vi har fått mer plass til våre fem ansatte, har vi også fått mer effektive lokaler. Det nye verkstedet gjør at vi kan betjene kundene våre på en enda bedre måte, forteller avdelingsleder Geir Frode Hauge til Jobb & Næring. Hurtigruta Carglass har dobbel grunn til å feire dette året, ettersom det også er 10 år siden de etablerte avdelingen i Haugesund. – På landsbasis har vi per i dag 50 avdelinger. Fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Har du en ruteskade så ta kontakt med ditt nærmeste Carglass verksted eller ring 09500 vi hjelper deg å finne ditt nærmeste verksted. Vi hjelper deg med alle praktiske ting, sier Hauge, som understreker at det et svært viktig å ta kontakt med en gang en skade oppstår. – Mindre skader i forbindelse med steinsprut eller lignende er enkelt å reparere hvis man gjør det med en gang. Om man ikke tar fatt i problemet kan vi i verste fall risikere at hele ruta sprekker, og må skiftes ut, sier Hauge. Har du en steinsprutskade som kan repareres dekkes dette som regel av bilforsikringen, og utbedres kostnadsfritt uten bonustap, såfremt du har kasko eller delkasko. Sommerferien er den tiden på året da folk flest kjører lengst, men om det oppstår en skade er det ingen grunn til å fortvile. Det er bare å gå på hjemmesiden vår www.hurtigruta.no eller ringe 09500, så er vi klar til å hjelpe deg, sier Hauge.