Åge Risanger (i midten foran) i cupfinalen mot Bodø Glimt i 1975.

Åge Risanger (60) har flyttet til Manila hvor han har tiltrådt som Trygve Seglems personlige representant i bemanningsselskapet Knutsen OAS Philippines. Han etterfølger Einar Åserud som har bygget opp Knutsen-rederiets bemanningskontor i Manila de siste årene.

Risanger kom fra stillingen som bemanningssjef i Kopervik Ships Management i Kopervik. For mange vil han nok være mest kjent som en av Haugesunds beste fotballspillere på 1970-tallet. I glansperioden til sportsklubben Vard, som toppet seg med cupfinalen i 1975 mot Bodø Glimt, var han en sentral brikke. På slutten av fotballkarrieren spilte han også for Viking i Stavanger, hvor han ble norsk seriemester i 1982.

IMG_9175
Åge Risanger har overtatt som Trygve Seglems personlige representant i bemanningsselkapet Knutsen OAS Philippines i Manila.