Fra lokalene på industrifeltet på Bø ved Karmsundet sender Nils Olaf Osnes og hans folk stadig ut ombygde biler.

Forsvarets Forskningsinstitutt har vært på Karmøy og sett på Rico-gruppens smarte løsninger.

De var her med tre mann for å se nærmere på den teknologien vi utvikler for innredning av arbeidsbiler, sier daglig leder og eier Nils Olaf Osnes. Rico-gruppen har vokst sterkt i denne sektoren og får stadig nye kontrakter fra håndverksbedrifter og andre som trenger smarte løsninger til sine arbeidsbiler. Vi har fått støtte til utvikling av ny teknologi gjennom et skattefunnprosjekt Dette fører til at vi ligger langt fremme her, og da er det er jo ekstra hyggelig å se at vi kan gi noe tilbake ved å dele kunnskap med staten, sier Osnes. Osnes skal nå skal ansette nok en medarbeider i tillegg til de 22 han allerede har. Innredning og dekor av arbeidsbiler er blitt big business for Nils Olaf Osnes. Oppdragene velter inn til Rico-gruppen på Karmøy. Ved siden av dette leverer bedriften også reklameprodukter og ombygging av biler med eget godkjent påbyggerverksted. – Vi har de siste årene utvidet bedriften til å også omfatte andre markedsområder, og kan nå levere grafisk design og profilering for både bygg og kjøretøy. Vår største profiljobb så langt i år var sjablonger for maling av 4 meter høye bokstaver på Østensjø Rederis skip Edda Accommodation, som ble utført i Texas, sier Osnes.