Kenneth Walland (t.v.) overtar som CEO i Østensjø Rederi etter Johan Rokstad. Rokstad blir CEO i Edda Accomodation. (Foto: Østensjø Rederi)

Kenneth Walland er blitt ny administrerende direktør i Østensjø Rederi. Han kommer fra stillingen som operasjonssjef i rederiet, og har arbeidet i ulike roller i rederiet i 22 år. Johan Rokstad, som har vært administrerende direktør i rederiet i 19 år, går over i stillingen som administrerende direktør i Edda Accomodation, hvor han får ansvaret for rederiets store hotellskip. I en pressemelding fra rederiet beskriver Rokstad sin etterfølger som en leder med store kunnskaper om maritim virksomhet. – Hans evne til å lede vil være positivt for rederiet. Jeg er sikker på at jeg overlater roret til den beste mannen rederiet kunne ha fått, sier Rokstad. Kenneth Walland sier han går til stillingen med ydmykhet, og gleder seg til å lede rederiet videre framover. Kenneth Walland er utdannet sjøoffiser, og i tillegg har han gjennomført tilleggsutdanning innenfor sikkerhet ved Universitetet i Stavanger. Han har gjennomført det maritime lederprogrammet i regi av Norges Rederiforbund. Før han ble ansatt i Østensjø Rederi hadde Walland bakgrunn fra handelsflåten, kystvakten, og Royal Caribian Cruiseline. Han var også i en periode senioringeniør i sikkerhetsavdelingen i Oljedirektoratet.