Staben i DHR Saga: Fra venstre Odd-Atle Urvik, Harald Rasmussen, Eli Rasmussen, Jan Åge Matland, Linn-Marie Knarvik, Liv Alasker Sande, Hilde Stavland og Karoline Vedøy. Vibeke Thaule var ikke til stede da bildet ble tatt. (Foto: Jørgen Freim)

De ansatte i DHR Saga har overtatt aksjene til de svenske eierne i Prinfo-gruppen, og har dermed overtatt 51 %  av aksjene i DHR Saga og PCG Skarpsinn. Etter noen litt tøffe år er dermed alle aksjene tilbake på lokale hender. 

DHR Saga utgir Jobb & Næring / Vi bygger nytt, samt en rekke andre publikasjoner i egen regi eller for kunder. Selskapet leverer også alle reklamebyråtjenester.
– Reaksjonene i markedet på hjemkjøpet har utelukkende vært positive. Det viser blant annet annonsemengden og mangfoldet av bedrifter som er med oss i dette magasinet som dere nå holder i hendene, mener byråleder Linn Marie Knarvik, som håper at dette vil fortsette.
– Det var viktig for den videre satsingen at kompetansen fortsatt er på plass, og at medarbeidere i redaksjon, grafisk og salgsavdelingen ble med videre. Selskapet er nå rustet for en god drift.
– Alle ansatte har stor tro på framtiden, og vi er glade for at kundene ser ut til å sette pris på at vi har sikret lokal kontroll i selskapet. Samtidig har denne avklaringen utløst en voldsom entusiasme hos de ansatte, forteller Knarvik.

_MG_3089
Byråleder Linn Marie Knarvik (t.h.) og Vibeke Thaule ser lyst på fremtiden.