Comedy Weekend presenterer:
Komikere du ikke får se på Comedy Weekend 13. – 14. mai.

Pølsekø-komikeren
Har turnert bensinstasjoner og kiosker siden tidlig nittitall med sitt enmannsshow «To frekke i snekke». Kjent for sin edgy og provoserende humor og har gitt oss gullkorn som «to kjappe i stappe». Pølsekø-komikeren er yrkessjåfør på fritiden, og er heller ikke redd for å balansere på kanten. Hvem glemmer vel klassikere som «en pakke kistespikere», eller «kuk i kano»?
 
Kebabkø-komikeren
Dette unge stjerneskuddet er en rakett som venter på å ta av! Med sine festlige kommentarer på diverse kebabsjapper byen rundt har han blitt hyllet av sine likesinnede for sine show de siste årene. Kebabkø-komikeren går ikke rundt grøten der han kaller en rullekebab for «sølvkuk», og med sine insinuasjoner om hva som egentlig er oppi kebabsausen viser tar han virkelig pulsen på det som rører seg i samfunnet vårt.

Untitled-1
TV-kamp-komikeren
«Et show som ikke kan slå feil» er en av kommentarene som er en gjenganger blant publikum. Med skarpt blikk og like skarp tunge har denne komikeren tatt folke sporten på kornet. Etter at du har hørt showet «22 overbetalte menn som løper etter en lærkule» blir aldri tv-kampen den samme igjen. «Kan de ikke bare få hver sin ball, så slipper de å krangle?» Humor i øverste klasse, dette.

Untitled-12
 
Middagsselskap-komikeren
Kjært barn har mange navn, og Onkel Humor er bare ett av dem. Ikke før er maten fortært før det hagler med hysteriske vitser om mannlig graviditet og referanser til tvillingfødsel når han går på do. Hvem kan vel glemme sketsjen «Om jeg har sixpack, ja! Jeg har en hel øltønne!» Denne folkekjære stand-up-artisten er et husholdningsnavn!
 
Kino-komikeren
Med sine faste show på ulike kinoer i regionen har kino-komikeren opparbeidet seg et fast og lojalt publikum. Punktlige kommentarer som «det må ha gjort vondt!» og «den svei!» som ropes over handlingen i filmen øker opplevelsen for alle i salen, og det er vel grunnen til at denne komikeren alltid blir invitert tilbake.
 
Comedy Weekend
Vi har gjort vårt beste, men disse Norgesvennene er fullbooket i lang tid. I stedet har vi hanket inn noen av Storbritannias morsomste menn og kvinner for to kvelder med det ypperste stand-up-miljøet har å by på. Comedy Weekend gir deg humor av høyeste kvalitet på Festiviteten 13. og 14. mai. Bestill billetter på festiviteten.no, og få med deg komikere du ikke har hørt hundre ganger før.

Comedy Weekend presenterer:
Komikere du får se på Comedy Weekend 13. – 14. mai.

Alistair Barrie presenterer en imponerende lineup av fremadstormende komikere når han stepper inn som konferansier på Comedy Weekend 13. og 14. mai. Selv har Alistair blitt nedlesset av positiv omtale rundt hans nyeste show: No More Stage Three, som handler om noe så i utgangspunktet lite humoristisk som brystkreft. Da hans kone fikk diagnosen i 2015, fikk Alistair kraftig justert sitt perspektiv på hva som teller som dårlige nyheter.

Bli med på to helaftener med noe av det beste humor-England har å by på.

alistair

Program fredag og lørdag:

Kl. 19:00 – Helaften show på hovedscenen.

Kl 21:00 – Alistair Barrie presenterer nye komikere fra London i teatercafeen.

Alle komikerene er engelsktalende.
 
Fredag
På fredag står Alistair på hovedscenen og gir oss sitt eget show: No More Stage Three. Senere på kvelden introduserer han en av en av hans nye favoritter: Tom Webb, og den prisvinnende komikeren Stephen Grant.
 
Lørdag
På lørdag må vi fortsatt vente i spenning med showet på hovedscenen. I teatercafeen møter vi Brennan Reece og Chris Turner, vinner og bare-nesten-vinner av English Comedian of the Year i 2015. Alistair er forresten rask med å fortelle at han var nummer tre det året.

Hverdagshumor er greit det, men innimellom trenger du en pause. Bli med på Comedy Weekend og få servert to helaftener med britisk stand-up du ikke trenger å tvinges til å le av. 13. og 14. mai. Festiviteten. Kom og le med. Billetter kjøper du på festiviteten.no