Daglig leder Svein Atle Berge og HR-leder Turid Berge-Olsen mottok prisen som Årets bedrift på vegne av Ølen Betong.

På Haugalandskonferansen som ble arrangert i Haugesund i mars, ble Ølen Betong kåret til årets bedrift på Haugalandet og Sunnhordland for 2015.

Spenningen var stor da fylkesordfører Solveg Ege Tengesdal, som delte ut prisen, leste opp juryens begrunnelse. Daglig leder Svein Atle Berge og HR-leder Turid Berge-Olsen tok i mot utmerkelsen på vegne av bedriften. Næringslivet i Ølen gjorde seg sterkt bemerket ettersom Fatland Slakteri også var en av de tre forhåndsnominerte bedriftene. Den tredje nominerte var Hydal på Karmøy. Men det var flere priser som ble utdelt. Til trampeklapp fra et fullsatt Maritim Hall ble årets bragdpris ble tildelt Kristian Eidesvik. I begrunnelsen fra juryen heter det at vinneren har satt dype fotavtrykk i byen, og hans navn vil for alltid bli forbundet med byggende aktivitet innenfor en rekke bransjer. Med oppspart kapital har han investert i flere bransjer som eiendom, reiseliv og maritim virksomhet. Drivkraften har vært hardt arbeid og ønske om å skape aktivitet og verdier for samfunnet. I 2015 var selskapet hans hovedaktør i byggingen av et ruvende Helsehus i byens sentrum. Samme år signaliserte Kristian Eidesvik sin avgang som leder i en alder av 70 år. Han overlater til sine to sønner et konsern med over 3000 ansatte og med 3 milliarder i omsetning. I 2015 hadde selskapet et av sine aller beste år noensinne. Han betydning for Haugesund og regionen kan knapt overvurderes, sier juryen.